Algemene voorwaarden Retreats

Op reis met Lia 

 

  1. Reservering

Om je reservering te bevestigen dien je direct bij de boeking €650 van de totale reissom te voldoen. 

 

Er wordt (en) géén betaalherinnering(en) gestuurd. Wanneer de totaalsom niet tijdig op onderstaande bankrekening is ontvangen versturen wij een eenmalige betaalherinnering hierbij wordt €70 in rekening gebracht. Bij vervolg herinneringen verrekenen wij €150.

 

Na aanbetaling is je plaats gegarandeerd.

Wanneer de reis binnen twee maanden voor vertrekdatum geboekt wordt dient de gehele reissom direct na boeking voldaan te worden. Een betaalbewijs wordt erg gewaardeerd.

 

Betalingen kunnen op onderstaande bankrekening voldaan worden:
Bank: ING BANK
Rekeningnummer: IBAN NL12 INGB 000 7117 664
T.n.v. Lia Bos
O.v.v. Je volledige naam
BIC: INGBNL2A

 

 2.0 Annulering

Wanneer je onverhoopt je reis voor de vertrekdatum moet annuleren gelden de volgende retourneringsvoorwaarden:

ANNULERING REIS TERUGBETALING
Vanaf boeking €650 is niet restitueerbaar
Tot 3 maanden voor vertrekdatum 25% van de totale reissom
Tot 2 maanden voor vertrekdatum 15% van de totale reissom
Tot 1 maand voor vertrekdatum 0%
Tijdens het verblijf 0%

Note: Annulering is alleen per email mogelijk

 

2.1 Annuleringsvoorwaarden ivm Corona maatregelingen code rood/oranje

Alleen wanneer door het RIVM binnen 7 dagen voor vertrekdatum code rood of oranje afgegeven wordt voor het gebied waar de (yoga) vakantie plaatsvindt kom je in aanmerking voor een van de 2 gegeven opties. 

1) Je ontvangt binnen 30 dagen na annuleringsdatum een digitale voucher, waarmee je recht hebt om binnen 24 maanden na de startdatum van de geboekte (yoga)vakantie een nieuwe reis te boeken
2) Je ontvangt binnen 30 dagen na annuleringsdatum je reissom minus 150 euro annuleringskosten retour

Keuze die gemaakt is tijdens de boeking is leidend en kan niet meer veranderd worden. 

Note: Vliegtickets zullen nooit vergoed worden door Op reis met Lia.

 

  1. Programma

Er kunnen wijzigingen in het dag tot dag programma plaatsvinden. De mogelijkheid bestaat dat de (yoga) lessen in het Engels gegeven worden. 

 

  1. Risico

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen lichaam. Volg de instructies van de docente nauwkeurig op en bewaak je eigen grenzen. Deelname aan de lessen is geheel voor eigen risico. Op reis met Lia kan niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke blessures, ongevallen of materiële schade die direct of indirect in verband kunnen worden gebracht met deelname aan de lessen. 

 

  1. Aansprakelijkheid

Het terrein / locatie / accommodatie waarop en waarin je verblijft is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele ongelukken die er tijdens je verblijf kunnen plaatsvinden. Evenmin voor aansprakelijk van schade aan en verlies van je eigendommen. Het gebruik of betreden van de accommodatie en het terrein valt onder de volledige verantwoordelijkheid van jou als boeker.

 

  1. Schade aan bezittingen op het terrein / locatie / accommodatie waar en waarin je verblijft

Mocht er door toedoen van jou als gast schade ontstaan aan bezittingen, zoals accommodatie, inboedel en / of terrein of mochten bepaalde roerende zaken door verlies of diefstal verloren zijn gegaan, dan kunnen wij de schade verhalen op de verantwoordelijke. Wij raden aan om een reisverzekering af te sluiten om bovengenoemde risico’s te ondervangen.

 

  1. Geschillen

Je hebt kennis genomen van deze voorwaarden en verklaart met deze voorwaarden akkoord te gaan. In alle gevallen, waarin een geschil zich voordoet, zullen partijen zich inzetten om dit naar redelijkheid en billijkheid gezamenlijk op te lossen.

 

  1. Reis & Annuleringsverzekering

Je zult zelf voor een reis en annuleringsverzekering zorgen, Op reis met Lia neemt hierin geen enkele verantwoordelijkheid. 

 

  1. Verblijfslocatie

Tevens ga je akkoord met de algemene voorwaarden die gelden bij de verblijfslocatie.